Ook ADSE-er worden?

Als het om technische kennis, inzichten en analyses gaat, ben jij niet te overtreffen. Denk je dat jij de beste bent, dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Hieronder geven we je een beeld van onze unieke ADSE cultuur. 

Je kiest je eigen pad

Bij ADSE hebben we een platte organisatie. Dat betekent dat je niemand boven je hebt. Sommige mensen vinden dat eng. Blijkbaar is zelfstandig denken ontzettend lastig. Toch vragen we dat van je. Wat jij gaat doen, is afhankelijk van waar jij goed in bent. Dat wordt niet bepaald door de hiërarchie. Want die is er niet.

Je deelt graag

Bij ADSE maken we van informatie kennis. Die delen we met onze klanten. Zodat ze sterker staan. Ook intern delen we. We houden elkaar scherp met de kennis en ervaringen die we opdoen in ons werk, op congressen en in het dagelijks leven.

Je bent je eigen regisseur

Op welke projecten je komt te werken, bepaal je grotendeels zelf. Je zoekt je eigen coach, passend bij de ontwikkeling waar je op dat moment behoefte hebt. Eigen initiatief dus.

Samen kom je verder

Bij ADSE werken we in teams. Zo bereik je wat je in je eentje nooit zou kunnen. Binnen zo’n team is geen plaats voor achterklap en verborgen agenda’s. Andere meningen zijn geen bron van ergernis, maar van inspiratie.